Action nagellak remover pads

Ik heb eigenlijk altijd nagellak op mijn nagels, maar die nagellak moet er ook wel eens af gehaald worden. Ik haal mijn nagellak er altijd af met nagellak remover en losse watjes, maar toen ik bij de Action was kwam ik de Action nagellak remover pads tegen. Dit zijn doosjes met 30 pads die geen aceton bevatten, en dat is goed voor je nagels! Ik besloot ze mee te nemen en te testen.

Over de Action nagellak remover pads

De Action nagellak remover pads zitten per 30 pads in 1 doosjes, per pakje krijg je 2 doosjes dus heb je 60 pads. Dit lijkt veel maar helaas heb je om je nagellak goed van je nagels af te krijgen meerdere pads per nagel nodig dus gaan deze pads snel op 🙁 .

prijs

Voor een pakje nagellak pads betaal je €0,99 wat best goedkoop is voor 60 pads. Omgerekend betaal je per doosje dus ongeveer €0,45 . een echt budget beauty product dus.

Mening

De nagellak remover pads is een goed product om je nagellak van je nagels af te halen. Helaas heb je om je nagellak compleet te verwijderen meerdere pads nodig per nagel dus gaat het product redelijk snel op. Op zich is het een aanrader maar mocht je snel je nagellak van je nagels willen verwijderen dan is het aan te raden gewoon nagellak remover en losse watjes te gebruiken omdat dit sneller werkt. De Action nagellak remover pads is meer een product om mee te nemen op vakantie omdat het onhandig is om losse watjes en nagellak remover mee te nemen.

1 gedachte over “Action nagellak remover pads”

  1. Ik heb ze zelf ook, in de geur Strawberry, ze zijn lekker goedkoop en ik gebruik ongeveer 2 pads per hand. Het is echt heel erg fijn om die nagellakgeur niet te ruiken!

    Keep on bloggin’!
    Summer

    Beantwoorden

Plaats een reactie