Blog nieuws 2

De afgelopen periode heb ik weinig artikelen geschreven en gepost en dat heeft een reden. Vandaag geef ik even een korte update waarom er weinig artikelen online zijn gekomen en heb ik ook goed nieuws met betrekking tot beauty-place. Lees je mee?

Druk

De afgelopen tijd ben ik erg druk geweest met school, ik doe dit jaar examen en daarom ligt mijn prioriteit momenteel bij school. Het bloggen heb ik even een beetje links laten liggen om mijn volle aandacht op school te kunnen richten. Ik had ook weinig inspiratie om artikelen te schrijven maar de aankomende maand gaat daar weer verandering in komen!

Tijdschrift

Voor school moet ik een tijdschrift maken dat speciaal gericht is op de secretaresse en dat neemt ook heel veel tijd in beslag. Er zijn bepaalde deadlines gesteld en die moet ik natuurlijk wel halen. De artikelen die over beauty gaan zal ik binnenkort ook online zetten zodat je kan lezen wat ik precies geschreven heb.

Glossybox

Gisteren, 31-10-2013, kreeg ik een mailtje van Glossybox waarin ik nu de eerste 3 maanden de Glossybox kon aanschaffen voor €10,- per maand in plaats van €14,95 en dat is natuurlijk een groot voordeel. Zodra ik mijn eerste Glossybox heb ontvangen zal ik er een unboxing filmpje van maken en daarna zal er elke week een product uit de box gereviewd worden. In de Glossybox zitten 5 producten dus in totaal zullen er steeds 6 artikelen over de Glossybox online komen en zo kan ik elke maand dus 6 artikelen die over beauty gaan publiceren.

Begrip

Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben dat er de afgelopen periode weinig artikelen online zijn gekomen en ik hoop dat jullie beauty-place net zo leuk gaan vinden als ik en dat jullie de artikelen ook leuk vinden.

Fijn weekend!

Plaats een reactie