Dove purely pampering nourishing lotion

Laatst deed ik mee aan een onderzoek voor Dove, ik vroeg een sample aan van de Dove purely pampering nourishing lotion en testte deze. Ik schreef er een review over om je er meer over te vertellen. veel leesplezier!

Wat is Dove purely pampering nourishing lotion?

Zoals de naam al zegt is Dove purely pampering nourishing lotion een bodylotion van Dove. De Dove purely pampering nourishing lotion is verkrijgbaar in diverse geuren. Zelf heb ik de Dove purely pampering nourishing lotion met kokosnootmelk en jasmijn. Een heerlijke bodylotion die ruikt naar kokos en jasmijn. De geur is niet heel sterk en dat maakt de bodylotion prima draagbaar. De Dove purely pampering nourishing lotion maakt je huid zacht en soepel en dat is precies wat ik van een bodylotion verwacht. De creme is wit van kleur maar als je deze uitsmeert over je huid verdwijnt de kleur en is deze transparant. Je ziet het dus niet als je de lotion hebt aangebracht.

Hoe werkt Dove purely pampering nourishing lotion?

Eigenlijk hoef ik hier niet zo heel erg over uit te wijden. Zoals bij elke bodylotion is het de bedoeling dat de lotion op de huid wordt aangebracht en wordt uitgesmeerd. Vervolgens trekt de lotion vanzelf in en that’s it . Super simpel dus.

Wat kost Dove purely pampering nourishing lotion?

Dove purely pampering nourishing lotion is een echt budget product. Voor een fles van 250 ml bodylotion betaal je €5,49 . Dove purely pampering nourishing lotion is verkrijgbaar bij de drogist en zal ook verkrijgbaar zijn bij diverse webwinkels .

Mijn mening over Dove purely pampering nourishing lotion.

Toen ik mijn sample ontving en zag dat er kokos en jasmijn in zat kreeg ik twijfels. Geen twijfels over de werking van het product maar over de geur van het product. Ik ben namelijk geen fan van kokosgeur in combinatie met jasmijn, maar dat terzijde. Ik testte de Dove purely pampering nourishing lotion en kwam tot de conclusie dat het een fijne lotion is en dat de geur reuze mee valt. Het ruikt wel naar kokos en jasmijn maar de geur is niet overheersend. Toen ik het product testte had ik vrij droge handen en maakte ik gebruik van mijn laptop ik besloot de Dove purely pampering nourishing lotion maar gewoon te testen terwijl ik mijn laptop gebruikte met het risico dat ik een vet toetsenbord zou krijgen. Maar de lotion trok hartstikke snel in en ik kon gewoon gebruik maken van mijn laptop zonder een vettig toetsenbord te krijgen. Mijn huid werd soepel en zacht en dat natuurlijk de bedoeling van bodylotion. Ik ben tevreden over dit product en vind het een echte aanrader.

Plaats een reactie