Dr. Van der Hoog calming clay poedermasker

Wat is het?

Het Dr. Van der hoog Calming clay poedermasker is een gezichtsmasker dat een vochtregulerende en herstellende werking heeft. Dr. Van der Hoog heeft  verschillende maskers met ieder hun eigen werking. Ik besloot het Dr. Van der Hoog calming clay poedermasker te testen en te reviewen.

Hoe te gebruiken?

Het is niet moeilijk om dit poedermasker te gebruiken, sterker nog het is super makkelijk. Je doet de inhoud van de verpakking in een kommetje, daarna doe je er een eetlepel warm water bij en meng je het de poeder door het water heen. Vervolgens breng je het mengsel aan op je gezicht (ik doe dit zelf altijd met een schone foundation kwast) . Je laat het masker vijftien tot twintig minuten op je gezicht zitten en vervolgens spoel je het masker met lauwwarm water af. Makkelijker kan haast niet.

Welke soorten zijn er?

Zoals ik al eerder schreef zijn er verschillende soorten masker. Welke soorten er precies zijn weet ik niet. Mocht je geïnteresseerd zijn dan raad ik je aan om even naar je dichtstbijzijnde drogisterij te gaan om het aanbod daar te bekijken.

Waar te verkrijgen?

de maskers van Dr. Van der Hoog zijn onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat en de Etos. Ook zijn de maskers van Dr. Van der hoog online te koop in de officiële Dr. Van der Hoog webshop. Sinds kort zijn de producten van Dr. Van der Hoog ook verkrijgbaar bij bol.com .

Prijs?

Voor een gezichtsmasker van Dr. Van der Hoog betaal je €2,29 . Dit vind ik persoonlijk niet heel duur want je kan een zakje poeder voor twee beurten gebruiken. Als je het zakje voor de helft leegt in een kommetje en het overgebleven deel in het zakje bewaart en het zakje sluit dan kan je het masker makkelijk twee keer gebruiken. Per keer komt de prijs dan op €1,15. Een lekker budget merk dus.

Mijn mening?

Toen ik het masker kocht dacht ik dat het een kant en klaar masker was, helaas leek dit niet het geval en moest ik het masker nog zelf klaar maken. Het klaar maken van het masker was echter totaal niet moeilijk en binnen 2 minuten had ik een heerlijk gezichtsmasker. Het masker werkt ook prima, na het gebruiken van het masker had ik een lekker zacht gezicht en was mijn huid ook weer zuiver. Voor de prijs hoef je het masker al helemaal niet te laten liggen want je kan  een zakje twee keer gebruiken. Omgerekend komt een masker dan op €1,15 . kortom een echte aanrader.

 

Plaats een reactie