Essence, All you need is Red!

Lipsticks, ik gebruikte het voorheen nooit en als ik het gebruikte dan was het vaak een licht rose kleur die je bijna niet zag of het was een lipstick die echt super snel vervaagde. Omdat ik toch iets nieuws wilde proberen besloot ik toen ik bij kruidvat was een rode lipstick van Essence mee te nemen en hem te proberen.

Welke kleur?

Lipstick 2

De kleur die ik mee nam was de kleur 02 – all you need is red! , een mooie rode kleur.  Zoals je kan zien op het swatchplaatje is de kleur niet extreem rood en daardoor is hij dus goed te dragen.

Swatch 1

Essence verkoopt meerde kleuren lipstick (zie het plaatje hier onder)

Lipstick

Leuk detail

Lipstick 1

Toen ik de lipstick opendraaide was het eerste wat mij opviel het Essence logo wat in de lipstick stond. Ik vind het een erg leuke aanvulling op een basic lipstick. Helaas zal bij veel gebruik het logotje vervagen en verdwijnen maar dat is vrij logisch. Het logotje is een leuke aanvulling.

Waar te koop ?

De lipsticks van Essence zijn te koop bij Kruidvat. Ik weet niet of ze bij elke Kruidvat dezelfde kleuren verkopen maar mocht je een bepaalde kleur zoeken dan is het zeker aan te raden om bij een paar verschillende Kruidvat filialen te gaan kijken of ze de kleur hebben die je zoekt.

De prijs?

Essence is een echt budget merk en zo zijn ook de lipsticks van Essence budget proof. Voor een lipstick betaal je €2,39

Mening?

Ik kan hier een lang verhaal over schrijven maar waar het op neer komt is dat ik fan ben van de lipsticks van Essence. Als mijn rode lipstick op is zal ik zeker even langs de Kruidvat gaan op een nieuwe lipstick te gaan halen. Ik vind het een echte aanrader!

Plaats een reactie