Glossybox november

Elke maand zal ik bloggen over de inhoud van de Glossybox. voordat het unboxing filmpje online komt zal er een artikel online komen over het thema van de Glossybox. Dit artikel gaat over het thema van de Glossybox van november.

Modern Romance

Romantiek is in de lucht deze november en het komt met een gedurfde edge door kitsche en sentimentele boventonen.De mode en beauty trends hebben dramatische kleuren, heldere lijnen.
Deze elementen kunnen prima gecombineerd worden en gebruikt worden voor een moderne romantische look.

Inhoud Glossybox

Om een look te maken met het thema modern romance heb je natuurlijk wel wat artikelen nodig.De artikelen die deze maand in Glossybox zitten zijn daar perfect geschikt voor.De november box van Glossybox combineert de romantische vrouwelijke innerlijke houding mer sterke eigentijds details.

Kort samengevat

Modern Romance 2

  • Glossybox brengt romantische drama terug op de kaart deze maand
  • Voor vrouwen betekent dit verleidelijke schoonheidsproducten en hedendaagse mode trends die essentieel zijn voor extra vrouwelijkheid
  • Voor maar €15,- fleur jij jou winterdagen op en krijg je de spannende Modern Romance editie van de Glossybox.

 

De Glossybox

Binnenkort zal ik gaan bloggen over de door mij ontvangen glossyboxen. De meeste meiden die zich bezig houden met beauty weten wel wat De Glossybox is, maar voor de gene die dit nog niet weten heb ik vandaag een artikel over wat de De Glossybox is en wat je er van kan verwachten.

Wat is De Glossybox?
De Glossybox is een box met 5 beauty goodies die je,wanneer je een abonnement hebt, elke maand thuisgeleverd krijgt. De goodies die in De Glossybox zitten zijn meestal goodies van wat luxere producten, producten die je niet snel even tussendoor koopt.
De Glossybox geeft je de mogelijkheid om deze 5 beauty producten op je gemak thuis te testen. Ik heb zelfook een abonnement op de Glossybox en ik schrijf er artikelen over voor op beauty-place.nl

Wat kost De Glossybox?
Zoals ik al eerder schreef is de Glossybox een abonnement en dat kost natuurlijk wel wat. Voor de Glossybox betaal je per maand €14,95 (inclusief verzendkosten). Misschien vind je €14,95 duur maar de producten die in de box zitten zijn samen veel meer waard. Ook is het zo dat je De Glossybox per maand kan opzeggen dus je zit nergens langere tijd aan vast.

Welke merken kan je vinden in De Glossybox?
Elke maand zitten er verschillende merken in De Glossybox, maar om toch een beeld te geven van welke merken er in de box zitten heb ik een kort overzichtje gemaakt met mijn favoriete in glossybox voorkomende merken.
Sabon,Essie,Yves Rocher,Rituals,Toni&Guy, natuurlijk komen er nog veel meer merken in de boxen. Wil je weten welke merken er voorkomen in de boxen? Dan raad ik je aan om een abonnement te nemen op glossybox.