Jardin de fleurs

Body scrubs, douche gels en body butters ik ben er dol op! Vandaag een review over een wel heel lekkere body scrub, douche gel en body butter namelijk die van Jardin de Fleurs.

Dit pakketje kreeg ik laatst van een klasgenoot van mij. Zij had het ontvangen voor haar verjaardag maar vond de geur zelf niet prettig. Omdat ze het zonden vond om weg te gooien mocht ik het van haar hebben en ik besloot de producten te testen en te reviewen.

Heerlijke geur

De scrub, body butter en douchegel ruiken echt heerlijk. Ze ruiken “droog” nogal sterk maar als je ze eenmaal aanbrengt op je huid tijdens het douchen dan is de geur hartstikke lekker en ruik je heerlijk naar bloemen (i love it!) .

Prijs en inhoud

Wat de tubes en het potje lost kosten kan ik helaas niet vertellen omdat deze producten uit een cadeau set komen. Dit cadeau set was verkrijgbaar bij kruidvat en kostte €6,79 . Dit is niet duur voor 3 producten en omdat je per gebruik niet veel van de producten nodig hebt doe je er ook nog eens heel lang mee .Je kan dus stellen dat deze producten echte budget producten zijn .

Aanrader?

Ik vind deze artikelen zeker een aanrader, zeker omdat ze heerlijk naar bloemen ruiken en ik daar dol op ben! Mocht je zelf ook gek zijn op de geur van bloemen dan is het zeker aan te raden deze producten te kopen. Of de producten nog verkrijgbaar zijn durf ik trouwens niet met zekerheid te zeggen. Maar mocht je deze producten tegenkomen dan is het zeker de moeite waard om ze te kopen. En anders is het een echte aanrader om deze producten cadeau te doen aan iemand die van bloemen houd!

 

 

Plaats een reactie