V&D Kinderkleding

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik in de kinderkleding paste maar ik was benieuwd naar wat kleding nu eigenlijk kostte. En omdat ik het zelf erg leuk vind om over kleding te schrijven heb ik vandaag een artikel over kinderkleding en wel de kinderkleding van V&D.

Diversiteit

Als je bij winkels naar binnenstapt zie je vaak dat winkels allemaal hetzelfde verkopen qua kleding, ja oké de kleding ziet er misschien net iets anders uit bij de ene winkel maar vaak komt het toch een beetje op het zelfde neer. Toen ik op de website van V&D keek kwam ik tot de conclusie dat V&D heel veel verschillende merken heeft waaronder Mexx , Tom Tailor en Esprit en ook  hebben zij van kinderkleding van deze merken. Ook zijn de kleuren van de kleding niet zo heel fel en overdreven en dit maakt de kleding goed draagbaar voor elke gelegenheid.

Prijs

Naamloos2

Als je als ouder niet veel geld te besteden hebt is het aan te raden om kinderkleding te kopen bij V&D . op de website heb je al een shirtje voor bijvoorbeeld €2,99 en het is nog eens een leuk shirtje ook. Het duurste item wat ik kon vinden op de website was €109,99 voor een paar schoenen,maar ja je kan natuurlijk zelf beslissen wat je koopt en hoeft natuurlijk niet voor het duurste te gaan (al moet ik toegeven dat de schoenen van €109,99 wel erg leuk zijn!)

Mijn mening

Zoals ik al eerder schreef pas ik niet meer in de kinderkleding maar als ik zelf kinderen had gehad zou ik zeker kinderkleding kopen bij de V&D. Ze verkopen veel diverse kleding en ook nog eens tegen scherpe prijzen. Kortom voor ieder wat wils en voor iedereen betaalbaar. Ben je op zoek naar leuke kleding voor je kind dan kan je een kijkje nemen op de apparte pagina van de V&D kinderkleding.

Def shop

Def-shop.nl , Got Skillz Got Style

Fashion! Ik ben er dol op! En vooral betaalbare kledingmerken trekken mijn aandacht. Omdat ik eigenlijk gek ben op alle soorten kleding stijlen heb ik vandaag een artikel voor jullie over een webshop waar je kleding kan kopen op het gebied van hip hop en streetwear. Ik heb het in dit artikel over de webshop  Def shop , deze website is te vinden op def-shop.nl .

Gigantisch assortiment
Def shop heeft een gigantisch assortiment, kleding, accessoires en nog veel meer! Alles wat je maar kan bedenken op het gebied van hip hop en streetwear is wel te vinden bij def shop.
Def shop heeft niet alleen een gigantisch assortiment maar alle artikelen die verkrijgbaar zijn bij def shop zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar.

Sale
Zelf ben ik gek op kleding kopen in de sale omdat dure artikelen dan vaak enorm zijn afgeprijsd. Op de site van def shop vind je ook een sale tabje. Op deze aparte sale pagina vind je super leuke artikelen die echt enorm zijn afgeprijsd. Dus voor echte koopjes jagers is het zeker een aanrader om deze pagina even te bekijken.

24h- Deals
Ook vind je op de site van def shop een tabje met 24h-deals. Def shop is de eerste site die ik bezoek waar ze zo’n apart tabje hebben voor 24h (24 hour) deals. Op deze aparte pagina kan je dus elke 24 uur nieuwe artikelen vinden die super veel zijn afgeprijsd. Dus mocht je op de website van def shop een artikel zijn tegen gekomen welke redelijk duur is houd dan vooral de 24h- Deals pagina in de gaten want wellicht verschijnt dit artikel nog wel een keer op deze pagina en kan je het artikel dus scoren voor minder.

Snelle levering
Buiten de betaalbare prijzen is de levering van de artikelen ook super snel. Als je bij Def shop artikelen besteld die op voorraad zijn dan worden de bestelde artikelen normaal gesproken binnen 3 á 4 werkdagen geleverd. Natuurlijk kan het zo zijn dat er een feestdag tussen de 3 á 4 werkdagen zit dan duurt de levering wat langer (maar dat is natuurlijk volkomen logisch). Ook hoef je bij Def shop niet absurd veel verzendkosten te betalen. Voor een artikel dat binnen Nederland geleverd moet worden betaal je €6,99.

Contact met de klantenservice?
Mocht je vragen hebben over een bepaald artikel of heb je bijvoorbeeld een vraag over je bestelling bij def shop ? Dan kan je de klantenservice bereiken door een mail te sturen naar info@def-shop.com