Essence, All you need is Red!

Lipsticks, ik gebruikte het voorheen nooit en als ik het gebruikte dan was het vaak een licht rose kleur die je bijna niet zag of het was een lipstick die echt super snel vervaagde. Omdat ik toch iets nieuws wilde proberen besloot ik toen ik bij kruidvat was een rode lipstick van Essence mee te nemen en hem te proberen.

Welke kleur?

Lipstick 2

De kleur die ik mee nam was de kleur 02 – all you need is red! , een mooie rode kleur.  Zoals je kan zien op het swatchplaatje is de kleur niet extreem rood en daardoor is hij dus goed te dragen.

Swatch 1

Essence verkoopt meerde kleuren lipstick (zie het plaatje hier onder)

Lipstick

Leuk detail

Lipstick 1

Toen ik de lipstick opendraaide was het eerste wat mij opviel het Essence logo wat in de lipstick stond. Ik vind het een erg leuke aanvulling op een basic lipstick. Helaas zal bij veel gebruik het logotje vervagen en verdwijnen maar dat is vrij logisch. Het logotje is een leuke aanvulling.

Waar te koop ?

De lipsticks van Essence zijn te koop bij Kruidvat. Ik weet niet of ze bij elke Kruidvat dezelfde kleuren verkopen maar mocht je een bepaalde kleur zoeken dan is het zeker aan te raden om bij een paar verschillende Kruidvat filialen te gaan kijken of ze de kleur hebben die je zoekt.

De prijs?

Essence is een echt budget merk en zo zijn ook de lipsticks van Essence budget proof. Voor een lipstick betaal je €2,39

Mening?

Ik kan hier een lang verhaal over schrijven maar waar het op neer komt is dat ik fan ben van de lipsticks van Essence. Als mijn rode lipstick op is zal ik zeker even langs de Kruidvat gaan op een nieuwe lipstick te gaan halen. Ik vind het een echte aanrader!

Modelco oogschaduw duo

 

In de augustus Glossybox zat een oogschaduw palette van Modelco . Ik was meteen enthousiast over het product van Modelco en daarom heb ik een review geschreven over het oogschaduw palette. Modelco is echter geen budget product maar voor mooie producten maak ik graag een uitzondering.
Model & co oogschaduw_

De oogschaduw palette die ik ontving van Modelco heeft een lichte nude kleur en een bruine oogschaduw kleur. De kleuren zijn op elkaar afgestemd en dus kan je met een doosje een mooie oogschaduw look maken. Ook zit er in het doosje van Modelco een spons aplicatortje dus je kan er meteen mee aan de slag zonder dat je nog eens extra make up kwasten moet aanschaffen. Zelf werk ik liever met makeup kwasten maar dat is mijn mening. Het spons aplicatortje is wel groot genoeg om makkelijk te gebruiken.

Model & co oogschaduw_-4

Zoals ik al zij zijn de kleuren in het Modelco oogschaduw doosje op elkaar afgestemd. De kleuren geven ook mooi en veel pigment af dus je zal vrij lang kunnen doen met het doosje Modelco oogschaduw.
Modelco is helaas niet echt een budget product, voor een doosje oogschaduw betaal je €22,- maar dit is het dan ook wel waard.

Modelco  oogschaduw en andere makeup producten zijn in Nederland alleen nog verkrijgbaar via de officiele webshop van Modelco.

Max Lipgloss + lipstick

De lipgloss die ik had was op en omdat ik op zoek was naar een roze dekkende lipgloss die ook nog eens budget proof moest zijn ging ik naar de Action om te kijken of ze daar een budget roze lipgloss verkochten. Ik kwam de Max Lipgloss + lipstick tegen en besloot deze mee te nemen en te testen.

Informatie over de Max Lipgloss + lipstick

Hoe de de Max Lipgloss + lipstick werkt hoef ik niet uit te leggen want het werkt net zoals elke lipgloss en lipstick. De Max Lipgloss + lipstick is verkrijgbaar in diverse roze en rood tinten en zijn goed dekkende producten. Helaas zijn ze niet “long lasting” dus als je iets drinkt of eet zal de Max Lipgloss + lipstick snel vervagen en dat is best een tegenvaller.

Waar is de Max Lipgloss + lipstick  te koop?

De Max Lipgloss + lipstick is te koop bij de Action.

Wat kost de Max Lipgloss + lipstick ?

De Max Lipgloss + lipstick kost per pakje €0,89 cent.

Mijn mening over de Max Lipgloss + lipstick

Ik ben erg tevreden over de Max Lipgloss + lipstick . Omdat de Max Lipgloss + lipstick per 2 in 1 doosje zitten hoef je nooit op zoek naar een bijpassende lipstick of lipgloss. De Max Lipgloss + lipstick is ook goed smeerbaar en is niet heel erg dik of heel erg waterig. Zoals ik al eerder schreef is de Max Lipgloss + lipstick geen “long lasting” product en zal het dus snel vervagen op je lippen maar omdat een verpakking maar €0,89 cent kost mag je het er eigenlijk ook niet van verwachten. Ben je op zoek naar een budget lipstick of lipgloss? Dan is de Max Lipgloss + lipstick zeker een aanrader!

Max poeder foundation

Mijn foundation was op dus besloot ik op zoek te gaan naar een budget proof foundation. Bij Action kwam ik de Max poeder foundation tegen. Ik besloot de Max poeder foundation een kans te geven en testte deze. Lees hier de review over de Max poeder foundation.

Informatie over de Max poeder foundation

In principe werken alle foundations het zelfde. Je gebruikt ze om je gezicht te matteren en onzuiverheden weg te werken. Omdat mijn vloeibare foundation op was kocht ik de Max poeder foundation. Een foundation die je aanbrengt met een sponsje in plaats van met een kwast. De Max poeder foundation gaat ook langer mee dan een vloeibare foundation. Helaas dekt de Max poeder foundation niet als een vloeibare foundation dus is het aan te raden de Max poeder foundation te gebruiken over bijvoorbeeld een BB cream.

Waar is de Max poeder foundation te koop?

De Max poeder foundation is te koop bij de Action.

Wat kost de Max poeder foundation?

Voor een doosje Max poeder foundation betaal je €0,98 en dat is echt spotgoedkoop voor een foundation.

Mijn mening over de Max poeder foundation

Helaas dekt de Max poeder foundation niet zoals een vloeibare foundation en is het dus aan te raden om hem aan te brengen over een laagje BB cream. Maar als je hem gebruikt over een laagje BB cream is het een prima foundation welke je gezicht echt prima matteert. Omdat de Max poeder foundation een budget merk is en maar €0,98 per doosje kost is het ook nog eens een prima betaalbare foundation. Wat mij betreft is de Max poeder foundation een echte aanrader.

Max baked eyeshadow

Oogschaduw, verkrijgbaar in honderden kleuren. Toen ik bij Action was kwam ik de Max baked eyeshadow tegen. Een oogschaduw palletje met 4 verschillende kleuren oogschaduw. Omdat ik benieuwd was naar de kwaliteit van deze oogschaduw besloot ik de Max baked eyeshadow mee te nemen en te testen.

Informatie over de Max baked eyeshadow

baked eyeshadow

De max baked eyeshadow is verkrijgbaar in verschillende kleuren, ik kocht het palette met de blauwe, gouden, roze en paarse oogschaduw kleurtjes. Het is een baked eyeshadow wat inhoud dat de oogschaduw erg hard is en dus niet snel kruimelt. Je kan de Max baked eyeshadow droog gebruiken maar je kan de oogschaduw ook nat maken en dan gebruiken. Het is aan te raden de oogschaduw nat te gebruiken omdat er dan meer pigment van de kleuren af komt. Op de bovenstaande foto kan je de roze en paarse oogschaduw zien als ze nat gebruikt zijn!

Waar is Max baked eyeshadow te koop?

Voor zover ik weet is de Max baked eyeshadow alleen te koop bij de Action. Ik ben het merk Max verder nog in geen enkele winkel tegen gekomen.

Wat kost de Max baked eyeshadow?

De Max baked eyeshadow kost €1,29 , zoals je ziet een budget bedrag .

Mijn mening over de Max baked eyeshadow.

Ik was benieuwd naar hoeveel pigment de Max baked eyeshadow af zou geven. Toen ik deze droog gebruikte kwam er zeer weinig pigment af. Toen besloot ik heb nat te gebruiken en kwam er super veel pigment van de kleur af. Het kwastje wat bij het palette zit heb ik bij thuiskomst meteen weg gegooid omdat het echt een mini spons applicator is en ik liever met mijn gewone make up kwasten werk. De Max baked eyeshadow kost zoals ik al eerder schreef €1,29 en dat is omgerekend €0,32 per oogschaduw kleurtje. Mocht je weinig geld te besteden hebben dan is de Max baked eyeshadow zeker iets voor jou!

Review: Essence quatro eyeshadow palette

oogschaduw

Wat is het?

De Essence quattro eyeshadow palette zijn oogschaduw paletjes met vier verschillende kleuren. Doordat er vier verschillende kleuren in het paletje zitten kan je met een paletje al een leuke oog look maken. Wat ook leuk is aan deze paletjes is dat ze lekker betaalbaar zijn, over de prijs zal ik meer vertellen verderop in dit artikel.

Hoe gebruik je het?

De Essence quattro eyeshadow palette gebruik je eigenlijk net als andere oogschaduw. Je gebruikt een kwastje om de oogschaduw op je ooglid aan te brengen. Omdat er in elk palette vier kleuren zitten kan je deze kleuren ook combineren met elkaar. Dit zorgt er voor dat je elke keer weer een nieuwe oog look kan creëren.

Welke kleuren zijn er verkrijgbaar?

De paletjes komen in verschillende kleuren en variaties. Zoals je op bovenstaande afbeelding kan zien zijn er allerlei variaties te koop. De bovenstaande kleuren zijn trouwens niet de enige kleuren die te koop zijn, in de winkel verkopen ze nog meer kleuren.

Inhoud?

zoals je hier boven al kon lezen zitten er in elk palette vier verschillende kleuren. Wat de exacte grammen zijn van deze oogschaduw dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel kan ik je vertellen dat je weinig oogschaduw per keer nodig hebt want de pigmentatie van de oogschaduw is uitstekend.

Prijs?

Aan het begin van dit artikel vertelde ik al dat het een echt budget artikel is. Je betaald namelijk voor een oogschaduw paletje €2,99 . Als je dit om zou rekenen zou dat op €0,75 komen voor 1 kleurtje. Een echt budget product dus.

Waar te verkrijgen?

De Essence quattro eyeshadow palette heb ik gekocht bij Kruidvat maar de oogschaduwbasis is ook verkrijgbaar bij andere drogisterijen. De Essence quattro eyeshadow palette ligt bij de andere producten van Essence dus ik neem aan dat ze De Essence quattro eyeshadow palette bij elke winkel verkopen die artikelen van Essence verkopen

Mijn mening?

Toen ik de Essence quattro eyeshadow palette zag liggen in de winkel twijfelde ik of ik de palette zou kopen. Ik twijfelde omdat ik al eens eerder budget oogschaduw paletjes had gekocht en believen totaal niet, het pigment was minimaal en dus was de oogschaduw super snel leeg. Bij Essence quattro eyeshadow palette is dit echter niet het geval. De pigmentatie is super dus je hebt per keer super weinig oogschaduw nodig. Ook vind ik dat er leuke kleuren verkrijgbaar zijn. Doordat er vier kleuren in een palette zitten kan je elke keer weer een andere oog look maken en dat vind ik zelf ook super. Kortom de Essence quattro eyeshadow palette is een echte aanrader.

 

 

Review: Essence I love stage eyeshadow base

oogschaduw

Wat is het?

De Essence I love stage eyeshadow base is een neutrale oogschaduwbasis. De oogschaduwbasis zorgt er voor dat je oogschaduw goed blijft zitten en niet verschuift tijdens het dragen. Het zorgt er ook voor dat de oogschaduw niet gaat klonteren en in de randjes van je oogleden gaat zitten. Het is ook een echt budget product dus prima te betalen. Maar over de prijs zal ik meer vertellen verderop in dit artikel.

Hoe gebruik je het product?

De oogschaduw basis komt in een plastic hulsje, aan het dopje zit een sponsapplicator bevestigd zodat je oogschaduwbasis goed kan aanbrengen op je ooglid. Ik gebruik deze oogschaduwbasis al een langere tijd en ik breng het aan door wat stipjes met de oogschaduwbasis te zetten op mijn ooglid. Vervolgens smeer ik de oogschaduwbasis uit over mijn ooglid zodat ik weet dat mijn ooglid goed bedekt is en mijn oogschaduw goed blijft zitten.

Welke kleuren zijn er verkrijgbaar?

De oogschaduwbasis komt voor zover ik weet maar in een kleur, er zijn ook geen andere kleuren nodig want je brengt toch oogschaduw aan over de oogschaduwbasis. Het is maar een onderlaagje wat je na aanbrengen van je oogschaduw toch niet meer ziet. Daarom komt de oogschaduwbasis maar in een kleur en dat is de blanke kleur.

Inhoud?

Toen ik het flesje zag liggen bij de kruidvat vond ik het wel wat klein en dacht ik dat de oogschaduwbasis zo op zou zijn. Maar dat is niet het geval. In een flesje zit 4ML maar doordat je per gebruik maar super weinig van het product nodig hebt gaat het product lekker lang mee.

Prijs?

zoals ik al vertelde in het begin van dit artikel is de I love stage oogschaduwbasis een budget product. Voor de I love stage Eyeshadowbase heb ik €2,49 betaald.

Waar te verkrijgen?

De I love stage oogschaduwbasis heb ik gekocht bij Kruidvat maar de oogschaduwbasis is ook verkrijgbaar bij andere drogisterijen. De oogschaduwbasis ligt bij de andere producten van Essence dus ik neem aan dat ze de oogschaduwbasis bij elke winkel verkopen die artikelen van Essence verkopen.

Mijn mening?

Zoals ik al vertelde dacht ik voordat ik de oogschaduwbasis ging gebruiken dat de oogschaduwbasis snel op zou zijn maar dat bleek later niet het geval. Omdat het product een budget product is en je er lang mee doet vind ik het een echte aanrader. De oogschaduwbasis die ik een tijdje geleden heb gekocht is nog niet op maar zodra mijn I love stage eyeshadowbase op is ga ik zeker een nieuwe kopen. Kortom een echte aanrader.