Max baked eyeshadow

Oogschaduw, verkrijgbaar in honderden kleuren. Toen ik bij Action was kwam ik de Max baked eyeshadow tegen. Een oogschaduw palletje met 4 verschillende kleuren oogschaduw. Omdat ik benieuwd was naar de kwaliteit van deze oogschaduw besloot ik de Max baked eyeshadow mee te nemen en te testen.

Informatie over de Max baked eyeshadow

baked eyeshadow

De max baked eyeshadow is verkrijgbaar in verschillende kleuren, ik kocht het palette met de blauwe, gouden, roze en paarse oogschaduw kleurtjes. Het is een baked eyeshadow wat inhoud dat de oogschaduw erg hard is en dus niet snel kruimelt. Je kan de Max baked eyeshadow droog gebruiken maar je kan de oogschaduw ook nat maken en dan gebruiken. Het is aan te raden de oogschaduw nat te gebruiken omdat er dan meer pigment van de kleuren af komt. Op de bovenstaande foto kan je de roze en paarse oogschaduw zien als ze nat gebruikt zijn!

Waar is Max baked eyeshadow te koop?

Voor zover ik weet is de Max baked eyeshadow alleen te koop bij de Action. Ik ben het merk Max verder nog in geen enkele winkel tegen gekomen.

Wat kost de Max baked eyeshadow?

De Max baked eyeshadow kost €1,29 , zoals je ziet een budget bedrag .

Mijn mening over de Max baked eyeshadow.

Ik was benieuwd naar hoeveel pigment de Max baked eyeshadow af zou geven. Toen ik deze droog gebruikte kwam er zeer weinig pigment af. Toen besloot ik heb nat te gebruiken en kwam er super veel pigment van de kleur af. Het kwastje wat bij het palette zit heb ik bij thuiskomst meteen weg gegooid omdat het echt een mini spons applicator is en ik liever met mijn gewone make up kwasten werk. De Max baked eyeshadow kost zoals ik al eerder schreef €1,29 en dat is omgerekend €0,32 per oogschaduw kleurtje. Mocht je weinig geld te besteden hebben dan is de Max baked eyeshadow zeker iets voor jou!

Plaats een reactie