Max Lipgloss + lipstick

De lipgloss die ik had was op en omdat ik op zoek was naar een roze dekkende lipgloss die ook nog eens budget proof moest zijn ging ik naar de Action om te kijken of ze daar een budget roze lipgloss verkochten. Ik kwam de Max Lipgloss + lipstick tegen en besloot deze mee te nemen en te testen.

Informatie over de Max Lipgloss + lipstick

Hoe de de Max Lipgloss + lipstick werkt hoef ik niet uit te leggen want het werkt net zoals elke lipgloss en lipstick. De Max Lipgloss + lipstick is verkrijgbaar in diverse roze en rood tinten en zijn goed dekkende producten. Helaas zijn ze niet “long lasting” dus als je iets drinkt of eet zal de Max Lipgloss + lipstick snel vervagen en dat is best een tegenvaller.

Waar is de Max Lipgloss + lipstick  te koop?

De Max Lipgloss + lipstick is te koop bij de Action.

Wat kost de Max Lipgloss + lipstick ?

De Max Lipgloss + lipstick kost per pakje €0,89 cent.

Mijn mening over de Max Lipgloss + lipstick

Ik ben erg tevreden over de Max Lipgloss + lipstick . Omdat de Max Lipgloss + lipstick per 2 in 1 doosje zitten hoef je nooit op zoek naar een bijpassende lipstick of lipgloss. De Max Lipgloss + lipstick is ook goed smeerbaar en is niet heel erg dik of heel erg waterig. Zoals ik al eerder schreef is de Max Lipgloss + lipstick geen “long lasting” product en zal het dus snel vervagen op je lippen maar omdat een verpakking maar €0,89 cent kost mag je het er eigenlijk ook niet van verwachten. Ben je op zoek naar een budget lipstick of lipgloss? Dan is de Max Lipgloss + lipstick zeker een aanrader!

Plaats een reactie