Max poeder foundation

Mijn foundation was op dus besloot ik op zoek te gaan naar een budget proof foundation. Bij Action kwam ik de Max poeder foundation tegen. Ik besloot de Max poeder foundation een kans te geven en testte deze. Lees hier de review over de Max poeder foundation.

Informatie over de Max poeder foundation

In principe werken alle foundations het zelfde. Je gebruikt ze om je gezicht te matteren en onzuiverheden weg te werken. Omdat mijn vloeibare foundation op was kocht ik de Max poeder foundation. Een foundation die je aanbrengt met een sponsje in plaats van met een kwast. De Max poeder foundation gaat ook langer mee dan een vloeibare foundation. Helaas dekt de Max poeder foundation niet als een vloeibare foundation dus is het aan te raden de Max poeder foundation te gebruiken over bijvoorbeeld een BB cream.

Waar is de Max poeder foundation te koop?

De Max poeder foundation is te koop bij de Action.

Wat kost de Max poeder foundation?

Voor een doosje Max poeder foundation betaal je €0,98 en dat is echt spotgoedkoop voor een foundation.

Mijn mening over de Max poeder foundation

Helaas dekt de Max poeder foundation niet zoals een vloeibare foundation en is het dus aan te raden om hem aan te brengen over een laagje BB cream. Maar als je hem gebruikt over een laagje BB cream is het een prima foundation welke je gezicht echt prima matteert. Omdat de Max poeder foundation een budget merk is en maar €0,98 per doosje kost is het ook nog eens een prima betaalbare foundation. Wat mij betreft is de Max poeder foundation een echte aanrader.

Plaats een reactie