Modelco oogschaduw duo

 

In de augustus Glossybox zat een oogschaduw palette van Modelco . Ik was meteen enthousiast over het product van Modelco en daarom heb ik een review geschreven over het oogschaduw palette. Modelco is echter geen budget product maar voor mooie producten maak ik graag een uitzondering.
Model & co oogschaduw_

De oogschaduw palette die ik ontving van Modelco heeft een lichte nude kleur en een bruine oogschaduw kleur. De kleuren zijn op elkaar afgestemd en dus kan je met een doosje een mooie oogschaduw look maken. Ook zit er in het doosje van Modelco een spons aplicatortje dus je kan er meteen mee aan de slag zonder dat je nog eens extra make up kwasten moet aanschaffen. Zelf werk ik liever met makeup kwasten maar dat is mijn mening. Het spons aplicatortje is wel groot genoeg om makkelijk te gebruiken.

Model & co oogschaduw_-4

Zoals ik al zij zijn de kleuren in het Modelco oogschaduw doosje op elkaar afgestemd. De kleuren geven ook mooi en veel pigment af dus je zal vrij lang kunnen doen met het doosje Modelco oogschaduw.
Modelco is helaas niet echt een budget product, voor een doosje oogschaduw betaal je €22,- maar dit is het dan ook wel waard.

Modelco  oogschaduw en andere makeup producten zijn in Nederland alleen nog verkrijgbaar via de officiele webshop van Modelco.

Plaats een reactie