Action nagellak remover pads

Ik heb eigenlijk altijd nagellak op mijn nagels, maar die nagellak moet er ook wel eens af gehaald worden. Ik haal mijn nagellak er altijd af met nagellak remover en losse watjes, maar toen ik bij de Action was kwam ik de Action nagellak remover pads tegen. Dit zijn doosjes met 30 pads die geen aceton bevatten, en dat is goed voor je nagels! Ik besloot ze mee te nemen en te testen.

Over de Action nagellak remover pads

De Action nagellak remover pads zitten per 30 pads in 1 doosjes, per pakje krijg je 2 doosjes dus heb je 60 pads. Dit lijkt veel maar helaas heb je om je nagellak goed van je nagels af te krijgen meerdere pads per nagel nodig dus gaan deze pads snel op 🙁 .

prijs

Voor een pakje nagellak pads betaal je €0,99 wat best goedkoop is voor 60 pads. Omgerekend betaal je per doosje dus ongeveer €0,45 . een echt budget beauty product dus.

Mening

De nagellak remover pads is een goed product om je nagellak van je nagels af te halen. Helaas heb je om je nagellak compleet te verwijderen meerdere pads nodig per nagel dus gaat het product redelijk snel op. Op zich is het een aanrader maar mocht je snel je nagellak van je nagels willen verwijderen dan is het aan te raden gewoon nagellak remover en losse watjes te gebruiken omdat dit sneller werkt. De Action nagellak remover pads is meer een product om mee te nemen op vakantie omdat het onhandig is om losse watjes en nagellak remover mee te nemen.

Max basecoat

Ik gebruik best veel nagellak en daardoor begonnen mijn nagels te vergelen. Ik gebruikte nooit een basecoat onder  mijn nagellak omdat ik deze niet had. Bij de Action kwam ik de Max basecoat tegen en ik was benieuwd naar deze basecoat. Ik nam hem mee en testte hem.

Informatie over de Max basecoat.

De Max basecoat is zoals de naam al zegt een basecoat van Max. Het is een goed smeerbare basecoat welke ook nog eens snel droogt. De Max basecoat is transparant zodat deze niet door je nagellak kleur heen komt. Op de verpakking van de Max basecoat staat dat de basecoat bijdraagt aan sterke en gezonde nagels. Ik kan bevestigen dat de Max basecoat dit ook zeker doet!

Waar is de Max basecoat te koop?

De Max basecoat is te koop bij Action.

Wat kost de Max basecoat?

Voor een potje Max basecoat betaal je €0,59 .

Mijn mening over de Max basecoat.

De Max basecoat is een prima basecoat welke je nagels versterkt en een gezonde uitstraling geeft. Het is een budget product en zeker een topper! Ben je op zoek naar een goede budget basecoat dan is de Max basecoat zeker een aanrader!

Glow Nail Polish

Deze zomervakantie was ik 10 dagen in Spanje en daar trof ik in een souvenirwinkel de zo genoemde “Glow Nail polish” aan. Deze Glow Nail Polish was verkrijgbaar in verschillende kleuren en ik besloot 2 lakjes mee te nemen, een lila kleur en een witte kleur.

Glow polish

In Nederland ben ik de Glow Nail Polish nog nooit tegen gekomen dus ik weet niet of het in Nederland verkrijgbaar is. Glow Nail Polish is een afkorting van Glow in the dark nail polish en deze lak geeft dus licht in het donker. Het leek me sterk dat nagellak licht in het donker kan geven maar ik besloot de nagellak toch een kans te geven en hem te komen. Overdag bracht ik de nagellak aan op mijn nagels zonder enige verwachting. Toen ik ’s nachts op bed lag en even snel naar m’n nagels keek om te kijken of het ook echt werkte zag ik tot mijn grote verbazing dat ik lichtgevende nagellak had 🙂 . Deze lak maakt zijn beloftes dus echt waar en dat is echt een groot pluspunt. Helaas heb ik geen foto’s kunnen maken van de nagellak omdat mijn camera teveel licht geeft en dus het effect laat verdwijnen 🙁 .

Prijs

Voor de Glow Nail Polish heb ik per potje €1,50 betaald, dat is echt super goedkoop voor zulke leuke lakjes. Mocht je net als ik een keer in Spanje zijn en de Glow Nail Polish tegen komen in een souvenirwinkeltje dan raad ik je aan om een of meerdere lakjes mee te nemen.

Waar te koop

Zoals ik al vertelde weet ik niet zeker of de Glow Nail Polish ook verkrijgbaar is in Nederland. Glow polish is wel te koop in landen als Amerika. Je kan de Glow Nail Polish ook kopen op www.ebay.nl (en natuurlijk ook op www.ebay.com . Op ebay heb je Glow Nail Polish al vanaf €5,- en kan je kiezen uit verschillende kleuren.

Heb jij ervaring met Glow Nail Polish? En zo ja wat is je mening over Glow Nail Polish? Beantwoord deze vragen in een reactie op dit artikel. (dit is natuurlijk niet verplicht!)