Over de site

Op beauty place kan je lezen over beauty producten en dan hoofdzakelijk over budget beauty producten. Op de site breng ik beauty producten onder de aandacht omdat er al teveel beauty sites zijn waar ze aandacht besteden aan dure merken zoals bijvoorbeeld Dior en Chanel. Omdat je bijna nergens iets leest over bijvoorbeeld de producten van Essence en Miss Sporty vond ik dat het tijd werd meer over budget beauty producten te schrijven. Ik schrijf ook over deze artikelen omdat ik zelf budget merken gebruik.

Over welke merken komen er artikelen online?
Ik kan helaas niet een hele lijst met merken online zetten, simpelweg omdat ik het zelf ook nog niet precies weet. Ik kan alleen vertellen dat er artikelen online komen over producten waarvan de prijs €15,- of lager is. Dit omdat de meeste mensen dit bedrag wel kunnen besteden aan beauty producten. Heel misschien komen er af en toe een artikelen online over producten die iets duurder zijn. Dit omdat het product dan echt de moeite waard is en echt de aandacht verdient.

Contact opnemen?
Mocht het zo zijn dat u na het lezen van een artikel een vraag heeft of wilt u als verkoper van producten in contact komen? Dan kunt u het formulier invullen op de pagina “mail mij” . Ik zal alle inkomende mailtjes z.s.m. beantwoorden.

Plaats een reactie