Over mij

Ik

Mijn naam is Rosita, ik ben geboren op 5 november 1992 en geboren, getogen en nog steeds inwonend in Spijkenisse.

Ik heb een passie voor beauty en muziek maar ben ook veel bezig met lezen, social media en het bezoeken van festivals en concerten.
Op de foto zie je mij zoals ik er in het dagelijks leven uit zie ,maar ik heb ook een andere kant. De kant van het verkleden en uitdossen. Dit doe ikĀ  als ik naar fantasie festivals ga. Dat is trouwens ook een passie van mij, fantasie festivals bezoeken. Vooral de elf fantasy fair vind ik geweldig. Ik draag daar vaak lolita kleding en ben dan een dag gewoon in een andere wereld. Iets wat ik heerlijk vind!

Opleidingen

Door de week volg ik een opleiding tot directiesecretaresse / managementassistente. Ik verwacht in 2014 mijn diploma voor deze opleiding te behalen. Buiten mijn opleiding om volg ik nog een thuisstudie bij de NHA, ik volg de opleiding duits voor beginners en dat gaat mij erg goed af. Ik kom nu misschien over als een nerd, een stuud of weet ik veel hoe je het anders kan verwoorden maar ik volg deze thuisstudie om na het behalen van mijn diploma hoger op te kunnen komen en aan een betere baan te komen.

Bloggen

Schrijven is net zoals beauty een van mijn passies. Ik vind het heerlijk te kunnen vertellen over dingen die ik mee maak of te schrijven over de nieuwste beauty producten. Het schrijven van reviews en het geven van mijn mening vind ik ook leuk. Deze dingen zijn prima te combineren bij het bloggen over beauty producten. Ik zal in mijn artikelen dan ook zeker mijn mening ongezouten mening geven.

Plaats een reactie