Bloggen via iPad

Het is een tijdje stil geweest , maar vanaf vandaag ben ik weer helemaal terug. Ik ga blog berichten schrijven op m’n iPad, dat betekent dat ik sneller en gemakkelijker artikelen kan schrijven en publiceren. Binnenkort zullen er weer allemaal artikelen rondom make-up online komen. Ik verwacht dat het eerste make-up gerelateerde artikel maandag online zal komen.

Ziggo WifiSpots

Dit keer, eenmalig, geen artikel over een beauty product maar over iets totaal anders namelijk de Ziggo WifiSpots. Ik als blogger heb natuurlijk internet nodig om mijn blog te kunnen onderhouden en met Wi-Fi kan ik dat (bijna) overal doen. Met WifiSpots van Ziggo heb je buitenshuis onbeperkt Wi-Fi op zo’n één miljoen locaties, en dat is voor een blogger als ik natuurlijk hartstikke handig.

Belangrijke eigenschappen van Ziggo WifiSpots
Ziggo Wifispots geef je op zo’n één miljoen locaties buitenshuis onbeperkt Wi-Fi, Het gebruik van WifiSpots op twee apparaten is bij een Ziggo internetabonnement inbegrepen en kost niets extra, Met Ziggo WifiSpots heb je een snelle en goed beveiligde verbinding en je kan met Ziggo Wifispots eenvoudig verbinding maken met alle WifiSpots in Nederland.

Ziggo internet.
Nu is het wel zo bij de Ziggo Wifispots dat je een Ziggo internet abonnement nodig hebt om van Ziggo Wifispots gebruik te kunnen maken. Maar voor een alles in 1 pakket betaal je bij Ziggo €43,95 p.m. (er zijn ook duurdere pakketten verkrijgbaar bij Ziggo, voor een compleet overzicht verwijs ik je door naar www.ziggo.nl )dus dat is ook nog eens hartstikke betaalbaar.

Mijn.ziggo.nl
Als je al Ziggo abonnee bent dan kan je jouw inloggegevens vinden via mijn.ziggo.nl
Mocht je nog geen gebruik hebben gemaakt van ‘Mijn Ziggo’ dan kan je op mijn.ziggo.nl een ‘Mijn Ziggo’-account aanmaken.

Mijn ervaring met de WifiSpots
Zelf heb ik gebruik gemaakt van de WifiSpots van Ziggo en ik kan vertellen dat het inderdaad erg snel werkt. Het inloggen is ook totaal niet moeilijk en als je eenmaal bent aangemeld voor de WifiSpots heb je direct internet toegang tot zo’n één miljoen locaties in Nederland.

Meer informatie
Meer informatie over de WifiSpots kan je vinden op www.ziggo.nl/wifispots

Het schrijven van dit artikel over de WifiSpots vond ik trouwens ook erg leuk om te doen, het zorgt eens voor wat afwisseling.

Uitslag winactie #1

Omdat ik de lancering van mijn site beauty-place.nl wilde vieren besloot ik een winactie te houden.
Ik kreeg veel leuke reacties en aanmeldingen voor deze winactie.
Vandaag zie je in dit artikel wie deze winactie gewonnen heeft.
Over een tijd houd ik weer een winactie, dus er valt binnenkort weer wat te winnen.
Wil jij ook meedoen aan een winactie? houd dan deze site en mijn youtube kanaal goed in de gaten!.

Win actie

Omdat ik het begin van beauty-place.nl wil vieren met jullie heb ik een win actie.
In het bovenstaande filmpje zie je wat je kan winnen en wat je moet doen om kans te maken op het te winnen pakketje.
Op 1 september maak ik de winnaar van de win actie bekend.
hier nog de dingen die je moet doen om kans te maken op het te winnen pakketje.
– Volg beauty-place.nl op Twitter 
– Laat op beauty-place.nl een reactie achter waarom je dit pakketje wilt winnen.
– Like de beauty-place.nl facebook pagina
1 september maak ik de winnaar bekend via Twitter.
Succes!

Blog nieuws

Dit keer heb ik even een kort nieuws artikel voor jullie.

Nieuws

Toen ik deze net begonnen was kwam er elke dag wel een artikel online. Ik had genoeg producten die ik kon reviewen en dit zorgde er automatisch voor dat ik elke dag wel een artikel online kon zetten. Helaas raak ik een beetje door mijn producten heen en dus heb ik niet zo veel meer om over reviews over te schrijven. Daarom heb ik besloten tegenwoordig een keer per week een artikel online te zetten.

Wanneer komt er weer een nieuw artikel online?

Hier heb ik best lang over gedacht. Ik heb besloten dat ik elke woensdag ochtend om 07.00 een nieuw artikel online zal plaatsen. Dit kan echt van alles zijn! Een filmpje of een review bijvoorbeeld. Ik zal het een beetje afwisselen omdat ik beide dingen super leuk vind om te maken.

Verandert er verder nog iets?

Buiten dat er nu maar 1 keer per week een artikel online zal komen verandert er niets op beauty-place.nl .