Blog nieuws 2

De afgelopen periode heb ik weinig artikelen geschreven en gepost en dat heeft een reden. Vandaag geef ik even een korte update waarom er weinig artikelen online zijn gekomen en heb ik ook goed nieuws met betrekking tot beauty-place. Lees je mee?

Druk

De afgelopen tijd ben ik erg druk geweest met school, ik doe dit jaar examen en daarom ligt mijn prioriteit momenteel bij school. Het bloggen heb ik even een beetje links laten liggen om mijn volle aandacht op school te kunnen richten. Ik had ook weinig inspiratie om artikelen te schrijven maar de aankomende maand gaat daar weer verandering in komen!

Tijdschrift

Voor school moet ik een tijdschrift maken dat speciaal gericht is op de secretaresse en dat neemt ook heel veel tijd in beslag. Er zijn bepaalde deadlines gesteld en die moet ik natuurlijk wel halen. De artikelen die over beauty gaan zal ik binnenkort ook online zetten zodat je kan lezen wat ik precies geschreven heb.

Glossybox

Gisteren, 31-10-2013, kreeg ik een mailtje van Glossybox waarin ik nu de eerste 3 maanden de Glossybox kon aanschaffen voor €10,- per maand in plaats van €14,95 en dat is natuurlijk een groot voordeel. Zodra ik mijn eerste Glossybox heb ontvangen zal ik er een unboxing filmpje van maken en daarna zal er elke week een product uit de box gereviewd worden. In de Glossybox zitten 5 producten dus in totaal zullen er steeds 6 artikelen over de Glossybox online komen en zo kan ik elke maand dus 6 artikelen die over beauty gaan publiceren.

Begrip

Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben dat er de afgelopen periode weinig artikelen online zijn gekomen en ik hoop dat jullie beauty-place net zo leuk gaan vinden als ik en dat jullie de artikelen ook leuk vinden.

Fijn weekend!

Tag | and that’s who i am

Dit keer even geen beauty artikel.Vandaag heb ik voor jullie de “and that’s who i am” tag waarin jullie een beter beeld krijgen van wie ik nu eigenlijk ben. Want iemand beter leren kennen is altijd leuk!

and-thats-who-i-am-beautiful-boys-bridge-Favim.com-669582

Het klopt! ik ben anders.. maar daar heb ik zelf voor gekozen. ik heb een periode gehad dat ik een “gothic” meisje was. maar daar vond ik mezelf niet prettig bij. nu ben ik meer een “emo” meisje en daar voel ik mezelf helemaal goed bij.
large

Ja ik leef in mijn eigen wereld maar dat is allemaal maar positief bedoeld hoor. het is niet zo dat ik niet in het hier en nu kan leven. ik vind het gewoon prettig om af en toe in mijn eigen wereldje te zijn.
large (1)

ik ben vast niet de enige die hier last van heeft? kleding willen kopen is natuurlijk helemaal top. maar het geld er voor hebben is weer een ander verhaal.large (2)

Typisch mij. geef mij maar gewoon een (spijker) broek, sneakers en een t-shirt en ik voel me prettig. colberts en dat soort dingen zijn echt helemaal niets voor mij.
large (3)

haren verven! ik ben er serieus verslaafd aan. momenteel heb ik zwart haar (jawel..geverfd) maar binnenkort ga ik mijn pony weer blonderen en ga hem daarna blauw verven. ik hou van kleurtjes.

large (4)

Black veil brides! een band die ik helemaal geweldig vind. niet alleen om hoe de bandleden er uit zien (wat helemaal geweldig is) maar ook op de teksten en natuurlijk om de muziek.large (5)Deze hoefde er niet onder maar geef toe… wie haat huiswerk nu niet?

Als je wilt mag je de and that’s who i am tag ook overnemen op jouw blog. Het lijkt mij hartstikke leuk om zo je lezers meer een beeld te geven van wie jij nu eigenlijk bent.