Prodent white now

Prodent white now tandpasta beloofd wittere tanden na de eerste poetsbeurt. Zelf geloof ik niet zo in tandpasta die je tanden witter maakt want waarom zouden er anders klinieken bestaan om je tanden te laten bleken? Toch besloot ik de tandpasta te testen en er een review over te schrijven

De prodent white now is een blauwe tandpasta met een sterkte smaak, vergelijkbaar met die sterkte kauwgom.  Toen ik de tandpasta probeerde dacht ik dat de blauwe kleur alleen er zou zijn als de tandpasta nog niet met water in aanraking geweest zou zijn. Maar toen ik de tandpasta uiteindelijk gebruikte was het een en al blauw in m’n mond. Niet echt aantrekkelijk en om eerlijk te zijn zag het er best goor uit.

Ook het resultaat is niet om over naar huis te schrijven. Prodent white now beloofd wittere tanden maar helaas is dat alleen een belofte, een belofte die niet wordt waar gemaakt. Kortom ik ben niet echt onder de indruk van de werking van prodent white now.

Het enige positieve van dit product is dat het je schone tanden oplevert (maar dat doet elke tandpasta…) en het is een budget product. Want een tube prodent white now kost maar €1,29 .Prodent white now is verkrijgbaar bij elke supermarkt of drogist.

Plaats een reactie