Queen Helene Mint julep mask

Onzuiverheden om gek van te worden! Gelukkig bestaan er maskers tegen onzuiverheden. Verschillende maskers die ieder hun eigen werking hebben. Ik was zo vrij om het Mint julep mask van Queen helene te testen.

Wat is het voor masker?

Je kent de maskers uit oude films vast wel, die groene waar je mannen de stuipen mee op het lijf jaagt als je ze draagt waar zij bij zijn. Nou zo’n soort masker is het. Groen, dik en het wordt hard op je gezicht. Ik heb weleens vaker maskers gebruikt van dr. Van der hoog maar die werden niet zo hard als dit masker en brokkelde ook af van je gezicht wat resulteerde in kruimeltjes en poeder op je kleding en dat is natuurlijk een minpunt. Het Mint julep mask van Queen Helene “scheurt” ook wel maar blijft gewoon zitten op je gezicht 🙂 . Zoals je al kon lezen is het een vrij dik masker en het is dus aan te raden om het masker gewoon met je vingers aan te brengen op je gezicht.

Maar, werkt het masker ook en zo ja waar tegen werkt het?

Voortijdensna

Bijna elk gezichtsmasker werkt wel en zo ook het masker van Queen Helene.  Het masker werkt vooral bij het bestrijden van onzuiverheden en het verminderen van grote poriën. Het masker ruikt naar tandpasta en prikt een heel klein beetje terwijl het op je gezicht zit. Na 15 minuten intrekken kan je het masker van je gezicht spoelen en zie je duidelijk verschil. Zie de foto hier boven!

Wat kost zoiets?

Het masker is niet heel duur, voor een fles van 227 gram betaal je €4,50 .

Mijn mening over het product?

Na het gebruik van het Queen Helene Mint Julep Mask was ik best verbaast over het resultaat. Voordat ik het masker op mijn neus aanbracht (mijn neus was heel onzuiver en ik had last van verstopte poriën) was mijn neus best “vies”, normaal maak ik mijn neus schoon met de poriën strips van Action maar dit maal probeerde ik eens het masker van Queen Helene. Ik liet de crème 15 minuten op mijn neus inwerken en spoelde het daarna af. En wat een resultaat! Zo onzuiver mijn neus eerst was zo schoon was hij nu! Een echte aanrader dus!

 

Plaats een reactie