Review: Essence I love stage eyeshadow base

Wat is het?

De Essence I love stage eyeshadow base is een neutrale oogschaduwbasis. De oogschaduwbasis zorgt er voor dat je oogschaduw goed blijft zitten en niet verschuift tijdens het dragen. Het zorgt er ook voor dat de oogschaduw niet gaat klonteren en in de randjes van je oogleden gaat zitten. Het is ook een echt budget product dus prima te betalen. Maar over de prijs zal ik meer vertellen verderop in dit artikel.

Hoe gebruik je het product?

De oogschaduw basis komt in een plastic hulsje, aan het dopje zit een sponsapplicator bevestigd zodat je oogschaduwbasis goed kan aanbrengen op je ooglid. Ik gebruik deze oogschaduwbasis al een langere tijd en ik breng het aan door wat stipjes met de oogschaduwbasis te zetten op mijn ooglid. Vervolgens smeer ik de oogschaduwbasis uit over mijn ooglid zodat ik weet dat mijn ooglid goed bedekt is en mijn oogschaduw goed blijft zitten.

Welke kleuren zijn er verkrijgbaar?

De oogschaduwbasis komt voor zover ik weet maar in een kleur, er zijn ook geen andere kleuren nodig want je brengt toch oogschaduw aan over de oogschaduwbasis. Het is maar een onderlaagje wat je na aanbrengen van je oogschaduw toch niet meer ziet. Daarom komt de oogschaduwbasis maar in een kleur en dat is de blanke kleur.

Inhoud?

Toen ik het flesje zag liggen bij de kruidvat vond ik het wel wat klein en dacht ik dat de oogschaduwbasis zo op zou zijn. Maar dat is niet het geval. In een flesje zit 4ML maar doordat je per gebruik maar super weinig van het product nodig hebt gaat het product lekker lang mee.

Prijs?

zoals ik al vertelde in het begin van dit artikel is de I love stage oogschaduwbasis een budget product. Voor de I love stage Eyeshadowbase heb ik €2,49 betaald.

Waar te verkrijgen?

De I love stage oogschaduwbasis heb ik gekocht bij Kruidvat maar de oogschaduwbasis is ook verkrijgbaar bij andere drogisterijen. De oogschaduwbasis ligt bij de andere producten van Essence dus ik neem aan dat ze de oogschaduwbasis bij elke winkel verkopen die artikelen van Essence verkopen.

Mijn mening?

Zoals ik al vertelde dacht ik voordat ik de oogschaduwbasis ging gebruiken dat de oogschaduwbasis snel op zou zijn maar dat bleek later niet het geval. Omdat het product een budget product is en je er lang mee doet vind ik het een echte aanrader. De oogschaduwbasis die ik een tijdje geleden heb gekocht is nog niet op maar zodra mijn I love stage eyeshadowbase op is ga ik zeker een nieuwe kopen. Kortom een echte aanrader.

 

Plaats een reactie