Review: Essence quatro eyeshadow palette

Wat is het?

De Essence quattro eyeshadow palette zijn oogschaduw paletjes met vier verschillende kleuren. Doordat er vier verschillende kleuren in het paletje zitten kan je met een paletje al een leuke oog look maken. Wat ook leuk is aan deze paletjes is dat ze lekker betaalbaar zijn, over de prijs zal ik meer vertellen verderop in dit artikel.

Hoe gebruik je het?

De Essence quattro eyeshadow palette gebruik je eigenlijk net als andere oogschaduw. Je gebruikt een kwastje om de oogschaduw op je ooglid aan te brengen. Omdat er in elk palette vier kleuren zitten kan je deze kleuren ook combineren met elkaar. Dit zorgt er voor dat je elke keer weer een nieuwe oog look kan creëren.

Welke kleuren zijn er verkrijgbaar?

De paletjes komen in verschillende kleuren en variaties. Zoals je op bovenstaande afbeelding kan zien zijn er allerlei variaties te koop. De bovenstaande kleuren zijn trouwens niet de enige kleuren die te koop zijn, in de winkel verkopen ze nog meer kleuren.

Inhoud?

zoals je hier boven al kon lezen zitten er in elk palette vier verschillende kleuren. Wat de exacte grammen zijn van deze oogschaduw dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel kan ik je vertellen dat je weinig oogschaduw per keer nodig hebt want de pigmentatie van de oogschaduw is uitstekend.

Prijs?

Aan het begin van dit artikel vertelde ik al dat het een echt budget artikel is. Je betaald namelijk voor een oogschaduw paletje €2,99 . Als je dit om zou rekenen zou dat op €0,75 komen voor 1 kleurtje. Een echt budget product dus.

Waar te verkrijgen?

De Essence quattro eyeshadow palette heb ik gekocht bij Kruidvat maar de oogschaduwbasis is ook verkrijgbaar bij andere drogisterijen. De Essence quattro eyeshadow palette ligt bij de andere producten van Essence dus ik neem aan dat ze De Essence quattro eyeshadow palette bij elke winkel verkopen die artikelen van Essence verkopen

Mijn mening?

Toen ik de Essence quattro eyeshadow palette zag liggen in de winkel twijfelde ik of ik de palette zou kopen. Ik twijfelde omdat ik al eens eerder budget oogschaduw paletjes had gekocht en believen totaal niet, het pigment was minimaal en dus was de oogschaduw super snel leeg. Bij Essence quattro eyeshadow palette is dit echter niet het geval. De pigmentatie is super dus je hebt per keer super weinig oogschaduw nodig. Ook vind ik dat er leuke kleuren verkrijgbaar zijn. Doordat er vier kleuren in een palette zitten kan je elke keer weer een andere oog look maken en dat vind ik zelf ook super. Kortom de Essence quattro eyeshadow palette is een echte aanrader.

 

 

Plaats een reactie