Review : Etos ontharingscreme

Wat is het?

Zoals de productnaam al zegt is de ontharingscreme een creme die je kan gebruiken om bijvoorbeeld je benen te ontharen. De ontharingscreme van Etos is geschikt om oksels, bikinilijn en je benen te ontharen. De Ontharingscreme komt in verschillende varianten. Ik heb de ontharingscreme voor de gevoelige huid getest en gereviewd.

Hoe te gebruiken?

De ontharingscreme is super makkelijk te gebruiken. Je brengt de creme aan op het te ontharen gebied. Vervolgens wacht je 5 minuten en probeer je de creme te verwijderen met de bijgeleverde spatel. Mochten de haartjes nog niet loslaten dan kan je de creme tot 12 minuten laten zitten. Daarna kan je de haartjes verwijderen met de bijgeleverde spatel. Als de creme en de haartjes verwijderd zijn spoel je het onthaarde gebied af met water en dan ben je klaar. Makkelijk toch?

Inhoud?

In een tube ontharingscreme zit 100 ML creme. Dit lijkt misschien wat weinig maar je hebt niet veel van de creme nodig. Doordat je maar een dun laagje nodig hebt kan je meerdere keren van de tube gebruikmaken. In het doosje zit ook een spatel. Met deze spatel kan je de creme aanbrengen op je huid, maar je kan de creme er ook weer mee verwijderen. Alles wat je nodig hebt is dus in de verpakking aanwezig.

Prijs?

Voor een tube van 100 ML betaal je €4,87 . dit lijkt misschien duur maar doordat je meerdere keren bijvoorbeeld je benen kan ontharen is dit ook echt een budget product. Ik heb met mijn tube van 100 ML 6 keer mijn benen kunnen ontharen. Omgerekend komt de prijs van de creme dan op €0,81 per keer. Zo blijkt dus dat het hier echt om een budget merk gaat.

Waar verkrijgbaar?

Omdat deze creme een ontharingscreme is van Etos is deze crem dus enkel en alleen verkrijgbaar bij Etos.

Mijn mening?

Toen ik deze creme kocht was ik best enthousiast, de creme rook lekker, prikte niet tijdens het aanbrengen en tijdens het intrekken en de haren waren gemakkelijk te verwijderen. Helaas verwijdert deze creme de haartjes niet met haarzakje en al en dus groeien de haartjes best wel snel terug. Ik had mijn benen onthaart met deze creme en twee dagen later had ik al weer stoppeltjes. Het is dus een snelle oplossing als je even je benen wilt ontharen. Maar moeten je benen voor een langere tijd mooi glad zijn dan raad ik je aan om je benen te harsen. Kortom de creme van etos is een tijdelijke oplossing om gladde benen te hebben.

1 gedachte over “Review : Etos ontharingscreme”

Plaats een reactie