So me 5 in 1 BB cream

Mijn BB cream was helaas op en daarom besloot ik voor een budget BB cream te gaan kijken. Ik kwam uit bij de Action waar ik de So me 5 in 1 BB cream tegen kwam. Ik besloot deze mee te nemen en te testen.

Informatie over de So me 5 in 1 BB cream.

Een BB cream is een soort getinte dagcrème. Het egaliseert je huid maar dekt je huid niet af net zoals een Foundation. De  So me 5 in 1 BB cream is verkrijgbaar in verschillende tinten van licht tot donker. Omdat ik een lichte huid heb kocht ik de lichte versie van de So me 5 in 1 BB cream en deze past echt perfect bij mijn huid. Helaas dekt de So me 5 in 1 BB cream niet zo heel goed en dus is het aan te raden om over de So me 5 in 1 BB cream een poeder aan te brengen zodat je huid nog iets beter gematteerd is.

Waar is de So me 5 in 1 BB cream te koop?

De So me 5 in 1 BB cream is te koop bij de Action.

Wat kost de So me 5 in 1 BB cream?

Voor een tube So me 5 in 1 BB cream betaal je €1,99 .

Mijn mening over de So me 5 in 1 BB cream.

Ik vind de So me 5 in 1 BB cream een prima product. Het is een goed smeerbare BB cream welke niet je huid afdekt maar wel egaliseert. Mocht je echt willen dat je huid helemaal egaal is dan raad ik je aan om een poeder aan te brengen over de BB cream. Maar ben je op zoek naar een crème welke enkele rode plekjes of littekentjes weg werkt dan is de So me 5 in 1 BB cream echt een aanrader.

Plaats een reactie