Tag | and that’s who i am

Dit keer even geen beauty artikel.Vandaag heb ik voor jullie de “and that’s who i am” tag waarin jullie een beter beeld krijgen van wie ik nu eigenlijk ben. Want iemand beter leren kennen is altijd leuk!

and-thats-who-i-am-beautiful-boys-bridge-Favim.com-669582

Het klopt! ik ben anders.. maar daar heb ik zelf voor gekozen. ik heb een periode gehad dat ik een “gothic” meisje was. maar daar vond ik mezelf niet prettig bij. nu ben ik meer een “emo” meisje en daar voel ik mezelf helemaal goed bij.
large

Ja ik leef in mijn eigen wereld maar dat is allemaal maar positief bedoeld hoor. het is niet zo dat ik niet in het hier en nu kan leven. ik vind het gewoon prettig om af en toe in mijn eigen wereldje te zijn.
large (1)

ik ben vast niet de enige die hier last van heeft? kleding willen kopen is natuurlijk helemaal top. maar het geld er voor hebben is weer een ander verhaal.large (2)

Typisch mij. geef mij maar gewoon een (spijker) broek, sneakers en een t-shirt en ik voel me prettig. colberts en dat soort dingen zijn echt helemaal niets voor mij.
large (3)

haren verven! ik ben er serieus verslaafd aan. momenteel heb ik zwart haar (jawel..geverfd) maar binnenkort ga ik mijn pony weer blonderen en ga hem daarna blauw verven. ik hou van kleurtjes.

large (4)

Black veil brides! een band die ik helemaal geweldig vind. niet alleen om hoe de bandleden er uit zien (wat helemaal geweldig is) maar ook op de teksten en natuurlijk om de muziek.large (5)Deze hoefde er niet onder maar geef toe… wie haat huiswerk nu niet?

Als je wilt mag je de and that’s who i am tag ook overnemen op jouw blog. Het lijkt mij hartstikke leuk om zo je lezers meer een beeld te geven van wie jij nu eigenlijk bent.

 

Plaats een reactie