V&D Kinderkleding

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik in de kinderkleding paste maar ik was benieuwd naar wat kleding nu eigenlijk kostte. En omdat ik het zelf erg leuk vind om over kleding te schrijven heb ik vandaag een artikel over kinderkleding en wel de kinderkleding van V&D.

Diversiteit

Als je bij winkels naar binnenstapt zie je vaak dat winkels allemaal hetzelfde verkopen qua kleding, ja oké de kleding ziet er misschien net iets anders uit bij de ene winkel maar vaak komt het toch een beetje op het zelfde neer. Toen ik op de website van V&D keek kwam ik tot de conclusie dat V&D heel veel verschillende merken heeft waaronder Mexx , Tom Tailor en Esprit en ook  hebben zij van kinderkleding van deze merken. Ook zijn de kleuren van de kleding niet zo heel fel en overdreven en dit maakt de kleding goed draagbaar voor elke gelegenheid.

Prijs

Naamloos2

Als je als ouder niet veel geld te besteden hebt is het aan te raden om kinderkleding te kopen bij V&D . op de website heb je al een shirtje voor bijvoorbeeld €2,99 en het is nog eens een leuk shirtje ook. Het duurste item wat ik kon vinden op de website was €109,99 voor een paar schoenen,maar ja je kan natuurlijk zelf beslissen wat je koopt en hoeft natuurlijk niet voor het duurste te gaan (al moet ik toegeven dat de schoenen van €109,99 wel erg leuk zijn!)

Mijn mening

Zoals ik al eerder schreef pas ik niet meer in de kinderkleding maar als ik zelf kinderen had gehad zou ik zeker kinderkleding kopen bij de V&D. Ze verkopen veel diverse kleding en ook nog eens tegen scherpe prijzen. Kortom voor ieder wat wils en voor iedereen betaalbaar. Ben je op zoek naar leuke kleding voor je kind dan kan je een kijkje nemen op de apparte pagina van de V&D kinderkleding.

Plaats een reactie