Yves Rocher pure system verzorging tegen onzuiverheden

Vaak heb ik last van een onzuivere huid en puistjes, heel vervelend! Ik heb al verschillende producten gebruikt om dit tegen te gaan of te verminderen maar echt helpen deden de producten niet. Sommige producten hielpen wel maar zorgde weer voor rode plekken in mijn gezicht doordat het product te agressief was voor mijn huid. Ik heb de moed niet opgegeven en besloot weer een nieuwe product aan te schaffen tegen puistjes en wel  de Yves Rocher pure system verzorging tegen onzuiverheden

4-voudige werking met één product!

Voor en na

Op de site van Yves Rocher worden en een aantal dingen genoemd dat  de Yves Rocher pure system verzorging tegen onzuiverhedenhet zou doen voor je huid. Er wordt genoemd dat de crème puistjes en mee-eters verminderd, de huidstructuur verfijnd, je huid matteert gedurende 8 uur en rode vlekjes en littekentjes vervaagd.
Er wordt zoals je kan lezen veel belooft, beloftes die ook echt waar gemaakt worden zoals je op bovenstaande foto kan zien.

Het gebruik

Yves Rocher pure system verzorging tegen onzuiverheden is heel simpel te gebruiken. ’s Morgens breng je Yves Rocher pure system verzorging tegen onzuiverheden aan op je gezicht en je ziet meteen dat de crème zijn werk doet. Na aanbrengen heb je meteen een mooie egale huid zonder dat je poriën verstopt raken. Wil je echt een mooie egale huid dan is het wel aan te raden om een foundation te gebruiken want de crème dekt niet zo goed als een foundation.

De prijs van Yves Rocher pure system verzorging tegen onzuiverheden

Yves Rocher pure system verzorging tegen onzuiverheden is een echt budget product, voor een tube van 40 ml betaal je €5,45 .

Mijn mening

Het leek mij eerst te mooi om waar te zijn dat de Yves Rocher pure system verzorging tegen onzuiverheden daadwerkelijk voor 4 dingen zorgt. Maar omdat het product maar €5,45 kostte besloot ik de crème toch maar te kopen. De crème prikte bij aanbrengen niet in mijn gezicht en zorgde ook niet voor rode plekjes, pluspunt! 🙂 . Helaas verminderd de crème niet de puistjes in mijn gezicht, de crème maakt ze enkel minder zichtbaar. Ook voelt de crème een beetje plakkerig aan op je gezicht. Het is niet dat je de crème echt voelt zitten zoals je dat bij een foundation voelt maar je huid wordt wel een beetje plakkerig van deze crème.

Mocht je van een crème verwachten dat het je huid matteert dan is het zeker een aanrader, maar ben je op zoek naar een crème die daadwerkelijk puistjes verminderd dan raad ik je aan om even verder te zoeken naar een ander product wat wel werkt.

Plaats een reactie