Zendium mondwater

Weer een review over een product welke je mond en tanden verzorgt, dit keer Zendium mondwater.De Zendium mondwater ontving ik in mij augustus Glossybox en ik was wel benieuwd naar de werking en smaak van dit product.

Ik heb de Zendium mondwater een week geprobeerd in combinatie met de prodent white now (zie vorig artikel). Toen ik de Zendium mondwater voor de eerste keer probeerde vond ik dat er een beetje een rare smaak aan het mondwater zat. Het is een smaak die je niet echt kan plaatsen.

De Zendium mondwater geeft je een frisse adem en dat is ook dan echt het enige wat het mondwater doet. Het maakt je tanden niet echt schoon of witter. Omdat de Zendium mondwater je adem alleen frisser maakt is het niet echt een product waarvoor je naar de winkel vliegt om het in te slaan. Want om je adem fris te laten ruiken kan je ook gewoon je tanden poetsen met een goede tandpasta.

Zendium mondwater is wel een echt budget product. Voor een flesje mondwater betaal je €1,29 en het is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt of bij de drogist.

Plaats een reactie