Ziggo WifiSpots

Dit keer, eenmalig, geen artikel over een beauty product maar over iets totaal anders namelijk de Ziggo WifiSpots. Ik als blogger heb natuurlijk internet nodig om mijn blog te kunnen onderhouden en met Wi-Fi kan ik dat (bijna) overal doen. Met WifiSpots van Ziggo heb je buitenshuis onbeperkt Wi-Fi op zo’n één miljoen locaties, en dat is voor een blogger als ik natuurlijk hartstikke handig.

Belangrijke eigenschappen van Ziggo WifiSpots
Ziggo Wifispots geef je op zo’n één miljoen locaties buitenshuis onbeperkt Wi-Fi, Het gebruik van WifiSpots op twee apparaten is bij een Ziggo internetabonnement inbegrepen en kost niets extra, Met Ziggo WifiSpots heb je een snelle en goed beveiligde verbinding en je kan met Ziggo Wifispots eenvoudig verbinding maken met alle WifiSpots in Nederland.

Ziggo internet.
Nu is het wel zo bij de Ziggo Wifispots dat je een Ziggo internet abonnement nodig hebt om van Ziggo Wifispots gebruik te kunnen maken. Maar voor een alles in 1 pakket betaal je bij Ziggo €43,95 p.m. (er zijn ook duurdere pakketten verkrijgbaar bij Ziggo, voor een compleet overzicht verwijs ik je door naar www.ziggo.nl )dus dat is ook nog eens hartstikke betaalbaar.

Mijn.ziggo.nl
Als je al Ziggo abonnee bent dan kan je jouw inloggegevens vinden via mijn.ziggo.nl
Mocht je nog geen gebruik hebben gemaakt van ‘Mijn Ziggo’ dan kan je op mijn.ziggo.nl een ‘Mijn Ziggo’-account aanmaken.

Mijn ervaring met de WifiSpots
Zelf heb ik gebruik gemaakt van de WifiSpots van Ziggo en ik kan vertellen dat het inderdaad erg snel werkt. Het inloggen is ook totaal niet moeilijk en als je eenmaal bent aangemeld voor de WifiSpots heb je direct internet toegang tot zo’n één miljoen locaties in Nederland.

Meer informatie
Meer informatie over de WifiSpots kan je vinden op www.ziggo.nl/wifispots

Het schrijven van dit artikel over de WifiSpots vond ik trouwens ook erg leuk om te doen, het zorgt eens voor wat afwisseling.

Plaats een reactie